Szeretem a történeteket és a mögöttük megbújó emberi sorsokat. Minden történet megtanít valamire. Azt is, aki átéli, és azt is, aki egy időre belecsöppen, mintegy részese lesz. Ezek az események mindig elvezetik valahová az embert. Útközben együtt nevetünk, sírunk, örülünk vagy bosszankodunk. Végül már nem a megoldás számít, hanem az emberi kapcsolat. A tudat, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal.

Gyerekkoromban tátott szájjal hallgattam nagyapámat. A délutáni napfényben vagy az esti félhomályban olvasta a jobbnál jobb történeteket, meséket. Nevettem a tündérekkel, küzdöttem a sárkányokkal, és figyeltem, mikor bújik elő Hüvelyk Matyi nagymamám gyűszűje alól.

Amikor óvodás voltam és az édesanyámmal sétáltam a belvárosban, észrevettem, hogy hajléktalan férfi ücsörög az egyik étterem sarkánál. Azonnal eszembe jutottak a mesehősök, akik mindig segítettek a rászorulókon. Kértem, hogy adja neki a pénztárcáját, hiszen úgyis kap fizetést, ellenben vele, akinek láthatóan üres volt a földön heverésző, ütött-kopott kalapja.
Később, a főiskolán kedvenc tanárom mondta, hogy azért ilyen szövevényes az emberi élet, mert Isten szereti a történeteket.


Idővel nekem is egyre több történetem lett. Mint Kirkó királyfi, megkerestem a kardot és a táltost, tiszta szívből kapott fizettségként elfogadtam a diót, ha elcsábultam, a kis gömböc majdnem felfalt, de végül a nagy kereszteződésben igaz gyöngyre akadtam.

Amikor újra kinyitottam a mesekönyvet, a megsárgult lapok szóltak hozzám: "Ne add fel az álmaid, haladj az úton, amin elindultál".

Családi napokat szerveztem, gyerekklubokban báboztam, együtt játszottam a szülőkkel és a gyerekekkel, dalszöveget írtam (Dal a szeretetért), újságokban (Lilla magazin), tv-műsorban (Nyerő páros 1.), rádióműsorban (Rock Rádió) párkapcsolati szakértőként vettem részt.

A világ legszebb történetei mindig ott zajlanak, ahol férfaik és nők kötik össze az életüket. Emberi sorsok, szerelmek, csalódások, fájdalmak, örömök váltogatják egymást. Néha labirintusba kerülnek, máskor szárnyalnak a boldogságtól. És van, hogy a csábító álruhát ölt és megpróbálja szétszakítani azt, amit valaha egybekötöttek.

Lehet, hogy azért lettem párkapcsolati tanácsadó, mert szeretném, ha minden történet jól végződne.
Persze vannak, akik azt hiszik, hogy én vagyok az a varázsló, akinél ott a titok, a varázssíp, a terülj-terülj asztalkám, az üveggömb vagy a csodaköntös. Vagy a szó, ami megold minden gondot.

A minden titkok kulcsa ott rejtőzik az ember szíve mélyén. Ha hiszünk magunkban és egymásban, akkor Szezám is kitárul.  Nem én varázsolok, hanem a párok válnak varázslókká, amikor újra elkezdik szeretni önmagukat és egymást.


Hol volt, hol nem volt... a mesék ugyan véget érnek, de a szeretet örök! Szezám, tárulj!

Időpont foglalása telefonon: 06-30/67-63-614,
vagy a foglalási felületen:

(Az időpont kizárólag akkor lesz érvényes, ha megtörténik a kölcsönös visszaigazolás)HA IDŐPONTOT SZERETNÉL FOGLALNI,

kérlek írd meg:
- miben szeretnél segítséget kérni,
- a hét melyik időszakai lennének a legalkalmasabbak