Párkapcsolati
mediátor

Párkapcsolati tanácsadás

... már egy tojásrántottán kipattanó vita is elég ahhoz, hogy este ne legyen szex?

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz spontán őszinte lenni a párodhoz, akkor eltűnik az intimitás kettőtök közül.
Ha elkezded szépíteni a valóságot, az igazat, akkor megszűnik a tartalmas kommunikáció.
Végül a párkapcsolat nem szól többről, mint a hétköznapi feladatok unalmas, rutinszerű teljesítéséről.

Miért ne lehetne jobb is?!

 


 

Elakadtál a pároddal és nem tudjátok megoldani a konfliktusokat?
Egy független, elfogulatlan segítőt keresel?


Szexuális konfliktusok, beteljesületlen vágyak

Eltérően gondolkodsz a pároddal a szexualitásról? Nem figyel rád? A konfliktusok kihatással vannak a szexuális életetekre?


Tabuk a párkapcsolatban

Úgy érzed, képtelen vagy tovább hallgatni a számodra fontos dolgokról?
Szeretnél őszintén beszélni arról, ami neked fontos, de a párod nem kíváncsi rád, vagy attól félsz, hogy elutasít az őszinteséged miatt?

Szeretői szerep

Eleged van abból, hogy szeretője vagy annak, akitől és akivel többet szeretnél, mint lopott pillanatok, alkalmi időtöltés és szex?


Meghallgatás, odafigyelés

Úgy érzed, a párod nem figyel rád, nem hallgat meg, de a tanácsaival, ötleteivel állandóan ostromol?


Szorongás, félelem a párkapcsolatban

Úgy érzed a párod hatalmat gyakorol feletted? Nem hozhatsz nyugdtan önálló döntéseket, mert azoknak szinte mindig következményei vannak?


Férfi és női energiák, szerepek a párkapcsolatban

Milyen szerepük van a férfi és női energiáknak a párkapcsolatodban, és hogyan használd a pároddal tudatosan ezeket az energiákat

Érzelmek, önkifejezés hiánya
Úgy érzed, hogy a párod nem tud vagy nem akar megyílni előtted?
Úgy érzed, hogy nem tudsz a párod előtt megnyílni, őszintén viselkedni, kifejezni magad?


Önbecsülés, önszeretet a párkapcsolatban

Hogyan növeld az önbecsülésed úgy, hogy közben a kapcsolatod minősége is javuljon, a párodhoz való kötődésed erősödjön?


Munka és magánélet egyensúlya
Hogyan egyeztethető össze a hétköznapi rohanó életmód, a munkahelyi ambició és a párkapcsolatod bensőséges hangulata?

Közös időtöltés
Az együtt töltött idő, különleges alkalmak nagyban befolyásolják kapcsolatod minőségét. Ismerd meg, hogyan tudsz erősebben kötődni és meghittséget vinni a kapcsolatodba, ha a partnereddel minőségi időt töltesz, valahogy úgy, mint kezdetben.

Spiritualitás és szabad önkifejezés
A párkapcsolat mély és egyben különleges összetartó ereje a spiritualitás és a szabad önkifejezés. Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatodból ez (is) hiányzik, találd meg a pároddal együtt, mi az, ami mindkettőtök számára érdekes, személyre szabott és egyben felemelő lehet.

A különleges pillanatok titkai
A szenvedély szinten tartása, a várakozás öröme, egymás igazi értékeinek felfedezése, a szeretet és vonzalom kifejezése és közös megélése.


VÉLEMÉNYEK
"Szakítás utáni újrakezdés okán kerestük fel Zsoltot, hogy segítséget kérjünk ahhoz, hogy új alapokra tudjuk építeni a kapcsolatunkat. Nem akartuk ugyanazokat a hibákat elkövetni. Mindamellett, hogy sokat beszélgetünk egymással, Zsolt belekérdezett olyan alap problémákba, amiket magunktól valószínűleg sosem hoztunk volna elő. Talán pont ezért is, kezdetben fenntartásokkal érkeztünk a terápiára. Azonban azt kell mondjam, hogy nagyon kellemes csalódással jöttünk el. Fájdalmas volt, de ide tökéletesen illik az, hogy a rosszul összeforrt csontot újra el kell törni, hogy jól tudjon működni." Szandra és Laci


"A férjemmel úgy éreztük, hogy ez már tényleg az utolsó pillanat, amikor rendbe lehet hozni a párkapcsolatunkat. Az életünk folyamán tapasztaltak miatt elég szkeptikusan álltunk a párkapcsolati tanácsadáshoz. Viszont adni akartunk még egy utolsó esélyt magunknak, még akkor is, ha azt bizonyítja, hogy nem illünk egymáshoz és jobb lesz, ha elválunk. Megdöbbentő volt hallgatni, hogy egy külső szemlélő milyen jól rálát egy számára idegen pár életére és annak problémáira. A gyakorlati tanácsok mellett nem csak azt tudtuk meg, hogyan tudunk egymáshoz visszatalálni, hanem azt is, hogy egyénileg az életünket miként lehet tartalmasabbá tenni! Köszönjük Zsoltnak!" Zita

"Az iránymutatása, a problémánkhoz kapcsolódó, pontosan feltett kérdéseire adott válaszaink arra hívták fel a figyelmünket, hogy a házaságunkban mi ketten vagyunk a legfontosabbak. Mi erről felejtkeztünk el. Az Ön segítségével, tudásával újra fel tudtuk fedezni, hogy miért választottuk egymást, miért szerettünk élni ebben a házasságban. A kérdés ma már nem kérdés, tudjuk, hogy mit szeretünk a másikban és miért vele akarunk kapcsolatban lenni. A hármasban folytatott beszélgetések következményeként változtunk, változtattunk a kapcsolatunkon, és a változást mindketten el is fogadtuk. Ez a változás jó! Hiszen enélkül most mi nem lennénk együtt! Kifejezetten örülünk mindketten, hogy megtaláltuk Önt, és az Ön segítségével tovább folytatjuk a közös életünket! Igazán hálásak vagyunk ezért! Köszönjük!" Zsuzsanna és ZoltánMikor tudsz jönni a pároddal konzultációra?


Ha van szabad időpont, akár már ezen a héten is!
Időpontot az alábbi telefonszámon tudunk egyeztetni"De a párom hallani sem akar a párterápiáról!"

A férfiak és a nők eltérő okok miatt utasítják el a párterápiát. A férfiak kifogásait itt olvashatod el. Ha még nem érett meg a közös elhatározás, akkor várj egy kicsit, de ne add fel. Ha mindenképp szeretnél valamilyen irányba elindulni, nem akarsz a párodra várni, akkor már azzal is sokat segítesz magadon és majd a kapcsolatodon, ha kérsz magadnak egy időpontot konzultációra. 
(Budapesten a III. vagy XIII. kerületben, valamint Szentendrén tudlak fogadni.)

 

 

Ha bármilyen kérdésed van és írsz nekem,

személyesen válaszolok

1 perces hírlevél

(Bármikor leiratkozhatsz.
Adataid harmadik félnek nem adjuk ki)