3+1 indok, amiért a legtöbb férfi
NEM AKAR PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁSRA MENNI!


 

Mi férfiak nagyon érdekesek is tudunk lenni. Már amikor nem válunk a Nő szemében túlságosan racionálissá, "unalmassá" és merevvé! És ha nem ragaszkodunk mindenáron a saját meggyőződésünkhöz, különösen akkor, ha közben tudjuk, nincs igazunk!

Nem titok: egy férfit valóban nehéz rávenni arra, hogy párkapcsolati problémákban segítséget vegyen igénybe. Majd ő megoldja! Mi az neki!
Ráadásul egy férfi nem tudja elképzelni, hogy párkapcsolati katasztrófa közelít és válás lesz a vége! Ilyen kifejezés nem szerepel a szótárában! Legfeljebb akkor kezdi érzékelni, ha a párja bejelenti: "Ha így megy tovább, jövő héten beadom a válópert"! A nő ilyenkor nem viccel, nem ijesztget! Komolyan gondolja!

A férfi pedig most kezdi el érzékelni, felfogni, hogy ennek a fele sem tréfa. Ebből még baj lehet!

A huszonnegyedik órában a férfi elkezd küzdeni... És közben meglepődve kérdezi: "de mi történt? Mi a gond? Miért nem mondtad, hogy mit csiináljak másként? Nem gondoltam, hogy ilyen komoly a helyzet"! A nő mondta. Sokszor.

A férfiaknak mindig van egy Jolly Joker a zsebükben, amire nagy betűkkel ez van írva: TAGADÁS!
Egy férfi sohasem fogja könnyedén elismerni, ha téved. A végsőkig képes tagadni!Lássuk, mi az a 3+1 indok, ami miatt egy férfi úgy gondolja, hogy felesleges időtöltés párkapcsolati tanácsadára menni. Mert szerinte az!

1. Egy férfi mindig mindent jobban tud!
Egy férfi nem olvas használati útmutatót, nem érdekli a párja működése sem. Ő alapból tudja. Legalább is ezt hiszi.

Ezzel szemben: a statisztikák szerint minden második házasság válással végződik. A válások 60-70%-át nők kezdeményezik. Tehát nem tudnak mindig mindent jobban a férfiak. Viszont egy párkapcsolati tanácsadás után sok mindent jobban fognak csinálni!

2. Egy férfi nem hisz a párkapcsolati tanácsadónak.
Szerinte hülyeség! Légből kapott tudománynak tartja a pszichológiát és azt, ahol valaki elkezdi kielemezni az ember életét. Egy férfi szerint ennek semmi értelme. Egy férfi racfionális, ésszerű, mérhető dolgokkal foglalkozik. Nem szeret lelkizni.

Ezzel szemben: A párkapcsolati tanácsadáson a férfiak szívesebben osztják meg azokat az apró problémákat, amik miatt eltávolodtak a párjuktól.


3. Egy férfi nem szeret beszélni! Különösen az érzéseiről.
A férfiak attól félnek a legjobban, ha egy idegen előtt a belső, féltve őrzött titkaikról kell beszélniük. A párkapcsolati tanácsadás egy ilyen helynek tűnik.

Ezzel szemben: az első 10 perc után a férfiak megtapasztalják, hogy nem kell többet beszélni annál, mint amennyi szükséges!

+1. A legtöbb férfi két dolgot szeret a legjobban: az autóját és a pénztárcáját.
Nem költenek tanácsadásra, kivéve, ha anyagi nyereséget termel! Arra nem is gondolnak, hogy a válással sokkal többet veszíthetnek!

Ezzel szemben: a férfiak hamar megértik, hogy mit kell tenniük annak érdekében, hogy mindaz, amiért eddig dolgoztak, ne vesszen kárba!

Kapcsolat
Segítségre van szükséged?
06 30/67 63 614

(További részletek a Kapcsolat oldalon)

Online, ingyenes párkapcsolati játékos tréning