3+1 indok, amiért a legtöbb férfi

NEM AKAR PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁSRA MENNI!


Mi férfiak nagyon érdekesek is tudunk lenni. Már amikor nem válunk a Nő szemében túlságosan racionálissá, "unalmassá" és merevvé! És ha nem ragaszkodunk mindenáron a saját meggyőződésünkhöz, különösen akkor, ha közben tudjuk, nincs igazunk!

Nem titok: egy férfit valóban nehéz rávenni arra, hogy párkapcsolati problémákban segítséget vegyen igénybe. Majd ő megoldja! Mi az neki! Ráadásul egy férfi nem tudja elképzelni, hogy párkapcsolati katasztrófa közelít és válás lesz a vége! Ilyen kifejezés nem szerepel a szótárában! Legfeljebb akkor kezdi érzékelni, ha a párja bejelenti: "Ha így megy tovább, jövő héten beadom a válópert"!
A nő ilyenkor nem viccel, nem ijesztget! Komolyan gondolja! A férfi pedig most kezdi el érzékelni, felfogni, hogy ennek a fele sem tréfa. Ebből még baj lehet! A huszonnegyedik órában a férfi elkezd küzdeni... És közben meglepődve kérdezi: "de mi történt? Mi a gond? Miért nem mondtad, hogy mit csiináljak másként? Nem gondoltam, hogy ilyen komoly a helyzet"! A nő mondta. Sokszor.

A férfiaknak mindig van egy Jolly Joker a zsebükben, amire nagy betűkkel ez van írva: TAGADÁS!
Egy férfi sohasem fogja könnyedén elismerni, ha téved. A végsőkig képes tagadni!


Lássuk, mi az a 3+1 indok, ami miatt egy férfi úgy gondolja, hogy felesleges időtöltés párkapcsolati tanácsadára menni. Mert szerinte az!

1. Egy férfi mindig mindent jobban tud!
Egy férfi nem olvas használati útmutatót, nem érdekli a párja működése sem. Ő alapból tudja. Legalább is ezt hiszi.

Ezzel szemben: a statisztikák szerint minden második házasság válással végződik. A válások 60-70%-át nők kezdeményezik. Tehát nem tudnak mindig mindent jobban a férfiak. Viszont egy párkapcsolati tanácsadás után sok mindent jobban fognak csinálni!

2. Egy férfi nem hisz a párkapcsolati tanácsadónak. Szerinte hülyeség!
Légből kapott tudománynak tartja a pszichológiát és azt, ahol valaki elkezdi kielemezni az ember életét. Egy férfi szerint ennek semmi értelme. Egy férfi racfionális, ésszerű, mérhető dolgokkal foglalkozik. Nem szeret lelkizni.

Ezzel szemben: A párkapcsolati tanácsadáson a férfiak szívesebben osztják meg azokat az apró problémákat, amik miatt eltávolodtak a párjuktól.

3. Egy férfi nem szeret beszélni! Különösen az érzéseiről.
A férfiak attól félnek a legjobban, ha egy idegen előtt a belső, féltve őrzött titkaikról kell beszélniük. A párkapcsolati tanácsadás egy ilyen helynek tűnik.

Ezzel szemben: az első 10 perc után a férfiak megtapasztalják, hogy nem kell többet beszélni annál, mint amennyi szükséges!

+1. A legtöbb férfi két dolgot szeret a legjobban: az autóját és a pénztárcáját.
Nem költenek tanácsadásra, kivéve, ha anyagi nyereséget termel! Arra nem is gondolnak, hogy a válással sokkal többet veszíthetnek! Ezzel szemben: a férfiak hamar megértik, hogy mit kell tenniük annak érdekében, hogy mindaz, amiért eddig dolgoztak, ne vesszen kárba!
 

VÉLEMÉNYEK “Igaz minden sora annak, amit itt olvastam. Utólag visszanézve nem bántam meg, hogy nagy nehezen rávettem magam a tanácsadásra.” (Péter)
"Önfejű és nyakas vagyok. Azt hittem, hogy meg tudom oldani. Elvégre csak a feleségemről van szó. Pont én ne értenék hozzá? Majdnem válás lett a vége." (Károly)

 

Foglaljon időpontot tanácsadásra

Emailben: info@parkapcsolatban.com
vagy telefonon

06 30/67 63 614

 

1 PERCES HÍRLEVELEK

Párkapcsolat, életvezetés, tréningek, kedvezmények
Nem jár semmilyen kötelezettséggel, bármikor leiratkozhat.

Ki vagyok én a párkapcsolatomban?

ÖNISMERETI TRÉNING, ha úgy érzi, kezdi elveszíteni önmagát a párkapcsolatában!