A te Piroskád és farkasod

Ha azt mondom, lehet a párkapcsolatod a világ legjobb párkapcsolata, akkor elhiszed vagy azt mondod: "ÁH, ez is csak el akarja adni magát! Áh, ez is csak beszél, de fogalma sincs arról, hogy milyen az életem!" Csak azért, mert valamit nem láttál, nem tapasztaltál, attól még létezik.


Ezért nem érti egymást a férfi és a nő

Komoly nehézségeket tud okozni a természetéből adódóan eltérő férfi és a női gondolkodás. Talán segíthet, ha megértjük, mi történik a háttérben.


3+1 indok, amiért a férfiak nem hisznek a párkapcsolati tanácsadásban

Egy férfit valóban nehéz rávenni arra, hogy segítséget vegyen igénybe. Egy férfi nem tudja elképzelni, hogy párkapcsolati katasztrófa közelít és válás lesz belőle!


Szex, kinek mit jelent?

Mi alapján döntjük el, hogy kinek mi a jó, élvezetes, önfeledt, és mitől jó a jó szex? Mi számít egészségesnek vagy egészségtelennek, perverznek vagy tabunak?  


Miért nehéz titkolózni a férfiaknak?

Honnan tudja egy feleség, hogy pontosan mikor, mire kell rákérdezni? Miből jönnek rá, ha nem mondanak igazat? És hogyan érzik meg, ha valami nagy baj közelít?


Gyermekünk született, megváltozott a feleségem

A férfiak, apák gyakran panaszkodnak: "a feleségem már nem ugyanaz a nő". Ha a körülményeket nem értjük helyesen, akár a kapcsolat minőségének rovására mehet.


A férfiak szexet, a nők szerelmet akarnak?

Számtalan kutatás született már arra a kérdésre vonatkozóan, hogy a férfiak és a nők számára mi a legfontosabb egy kapcsolatban. A legtöbb férfi fontossági listájának első helyén a szex áll, ezzel szemben a nőknél inkább a szerelem, az érzelmek.


Nyáron sem jött rendbe a párkapcsolatunk

Ha eljön a nyár, kicsit olyanok leszünk, mint a strucc. Bedugjuk a fejünket a homokba, és úgy tűnik, megszűnik minden veszély, probléma. Nincs rendben a kapcsolatunk, de ha beleugrunk a nyári örömökbe, akkor biztosan minden megoldódik.


Érzem, hogy el kell engednünk

A fiam 29 éves, tehetséges, okos "gyerek". Két diplomát is szerzett, most kezdi az életét. Kívülről azt sugározza, hogy minden rendben van, de látom, hogy az állandó feszültség és a munkatempó belülről pusztítja.

6 hét és megújul a párkapcsolatod!
Szavainkkal teremtünk vagy pusztítunk. Teremthetsz boldog, biztonságos kapcsolatot vagy magát a poklot is a földre hozhatod. TE DÖNTESZ!

Ismerd meg a részleteket >